lauantai 2. marraskuuta 2013

Lauantain suuri kurpitsa

Tänään suoritin avokin hankkimalle kurpitsalle kirurgista tarkkuutta vaativan leikkauksen sekä sisäelinten kaavinnan. Okei, ehkä se miehuke vähän auttoi.

Juhlistimme siis tietenkin multikulttuurisesti sekä halloweenia, pyhäinpäivää että kuolleiden päivää askartelemalla perinteisen kurpitsalyhdyn. Ei ole tullut koskaan aikaisemmin kokeiltua kyseistä traditiota, mutta hyvinhän tuo tuntui onnistuvan. Ensi vuonna voi sitten olla vähän kunnianhimoisempi ja väkerrellä kurpitsan kylkeen jonkun superhienon kuvatuksen, jollaisia koko sosiaalinen media sekä iltapäivälehdet tuntuvat tällä hetkellä pursuavan..


Ensin ajattelin sijoittaa luomuksen parvekkeelle, josta se olisi sitten virnistellyt koko illan ikkunan takaa sisälle olkkariin. Miehen kanssa päätimme kuitenkin käydä viemässä sen rakkaan Guru-frettimme haudalle ja muistella asiaankuuluvasti vanhusta, joka 14.9.2013 lähti paremmille metsästysmaille. Ikävä on edelleen elämää suurempi, mutta onneksi kaksikin karvakuonoa pitää ihmisen ihan riittävän kiireisenä. :')

2 kommenttia:

  1. Kurpitsan leikkelykin oli yllättävän helppoa, kunhan oikeet välineet löyty! Meillä oli joku kymmenen erilaista veistä ja työkalua kokeilussa. :P

    VastaaPoista