lauantai 25. tammikuuta 2014

Private party

Nyt täytyy kyllä avautua ihan julkisesti. Olen nimittäin pikkuisen pettynyt Hämeen ammattikorkeakouluun, koska koulu ei halunnut muistaa valmistumistani millään tavoin. Posti toi marras-/joulukuussa tutkintotodistuksen, minkä jälkeen oletin saavani kutsun joulukuun valmistujaisjuhlaan. Kun kutsua ei kuulunut, laitoin koululle sähköpostin, jossa kummastelin asiaa. Vastaukseksi sain seuraavanlaisen tekstin:

"Hei,  joulukuun valmistumisjuhlaan kutsutaan ne joiden valmistumispäivä on 20.12.2013. Olet toki tervetullut seuraamaan tilaisuutta perjantaina ja kahville halutessasi (laitan kutsun oheen).
Olen pahoillani jos olet saanut väärään tietoa tai ymmärtänyt lukuvuosikalenterin ajatuksen väärin."

Miksi näin? Eikö koululla ole varaa juhlistaa myös niitä muutamia, jotka valmistuvat syksyn muina valmistumispäivinä? Käsittääkseni ammattikorkeat saavat kuitenkin sitä maagista valuuttaa juurikin meistä, jotka valmistuvat. Eihän valmistuminen edes tunnu miltään saavutukselta, jos ei sitä juhlisteta! Postiluukusta pudonnut kolkko tuloste ei ihan riitä saamaan aikaan kovinkaan euforista onnen tunnetta. Lupaan pyhästi katkeroitua tästä asiasta vielä vähän lisää. :D

Onneksi voin kuitenkin vastata koulun epäkiitolliseen eleeseen pitämällä omat VIP-juhlat, joihin ei sitten kutsuta yhtään HAMK:n henkilökuntaa. Että silleen! ;) Ja jotta blogin idea ei ihan unohtuisi, niin tässä vielä kyseiseen yksityistilaisuuteen askartelemani kutsukortti: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti